top of page

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn twee gedreven ondernemende levensgenieters met een zwak voor lekker eten. In onze grote familie is saté een begrip en aanwezig op al onze feesten en verjaardagen. Onze familie had vroeger een Indonesische toko en was zeer geliefd in Dordrecht. Al deze heerlijke specifieke recepten circuleren anno 2024 nog steeds in de familie. Deze gerechten delen wij graag met onze vrienden en kennissen en door hun enthousiasme hebben wij besloten dit ook met de rest van Nederland te delen. Door onze volle focus op de saté te leggen kunnen we de kwaliteit waarborgen waar wij voor staan. Kwaliteit, passie en plezier zijn onze drijfveer. Dat kwaliteit bij ons voorop staat hebben wij bewezen in 2015 door onze hoge klassering bij ” De Lekkerste saté van Nederland “, een wedstrijd vanuit Calvé gejureerd door sterrenkok Erik van Loo van restaurant Parkheuvel. In 2016 hebben wij uit handen van Miljuschka Witzenhausen de 24Kitchen Foodtruck Awards publieksprijs gewonnen, een bekroning op een seizoen vol festivals en leuke evenementen. Ook in 2018 mochten wij een mooie 2e plaats innemen bij de 24kitchen Foodtruck Awards. 

image1.jpg
24 kitchen 2016.png
Award 2018.png

 

ZAKELIJK

 

Bedrijfsfeest? Netwerkborrel of de opening van uw nieuwe pand? Of verras uw medewerkers eens met een heerlijke warme lunch. Vanaf de nieuwsjaar borrel tot aan de kerstborrel met Broertjes Saté is het allemaal mogelijk. Op uw eigen locatie zullen wij de culinaire touwtjes in handen nemen. 

bravis ziekenhuis.JPG
Trek Rotterdam.JPG

EVENEMENTEN & FESTIVALS

Broertjes Saté is tijdens het bruisende festivalseizoen door het hele land te vinden op diverse evenementen. In 2016 (1e plaats) & 2018 (2e plaats) is die aanwezigheid beloond met de felbegeerde 24 Kitchen Foodtruckaward publieksprijs. Buiten de vele foodtruckfestivals in ons land, bezoeken we ook muziek en culturele festivals. Doorslaggevend voor onze deelname zijn de locatie, organisatie en eerlijke voorwaarden. 

PARTICULIER

Stappen jullie in het huwelijksbootje of toch dat grote feest in de tuin voor uw verjaardag. Er valt zoveel te vieren in het leven, maar juist op dat moment wil je ontspannen met de gasten. Wij verwennen de gasten met onze heerlijke saté terwijl u geniet van een heerlijk drankje. Ook zorgeloos culinair genieten van uw eigen feest of bruiloft? Wij komen graag bij u langs. 

5.JPG
bottom of page